Effektiv fundraising for 65 ildsjæle og deres foreninger

Vesthimmerlands Kommune afholder torsdag den 7. februar 2013 et gratis kursus for 65 aktive ildsjæle fordelt på ca. 40 foreninger i Vesthimmerland.

Det sker i Vesthimmerlands Musikhus ALFA fra kl. 16 – 19, hvor underviser direktør Lotte Jensen fra firmaet Up Front Europe fortæller, underviser og giver eksempler på, hvordan man kan blive endnu mere effektiv i søgning på penge til de mange gode ideer og initiativer der sker rundt i kommunens mange byer.

Værkstøjet, der er målrettet denne effektive søgning, er et nyt værktøj – UpFrontNet Forening, som Vesthimmerlands Kommune sætter gratis til rådighed for alle foreninger og deres ildsjæle, og giver hjælp og svar på bl.a.:
– Hvordan laver man en god ansøgning.
– Hvor kan jeg finde puljer og fonde der vil støtte min gode idé.
– Hvordan lave jeg en godt budget.

”Det er vores håb og mission med dette tiltag, at foreningerne og deres ildsjæle også bliver fortrolige og bekendte med de rigtig mange fordele, der er ved at danne partnerskaber og netværk med hinanden om de gode ideer” udtaler formanden for Kultur- og Fritidsudvalget Jan Dyregaard.

”UpFrontNet Foreninger et meget bruger venligt og effektiv værktøj, der med sin overskuelighed og lethed gør udviklings- og ansøgningsprocesserne nemme og informative at anvende” udtaler Udviklingskonsulent og Fundraiser Carsten Christensen.

Webadressen til databasen: http://www.upfrontnet.dk/forening/page.asp?id=45&pid=fd34ef48a1fe5c67801efca238f5c2010d eller under Nyheder på Foreningsportalen: http://www.dinforening-vesthimmerland.dk/

i IAGTTAGELSER

Skriv en kommentar

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*