SAMARBEJDSPARTNERE

Up Front Europe samarbejder med Tayo Lill Andreasen, Dir. i HOPE – House of Professionals and Exellence.
Tayo er cand. mag. i historie og samfund og har gennem mange år arbejdet med fundraising og projektledelse.
Tayo startede sin fundraising karriere i Up Front Europe helt tilbage i 1993 og det er derfor ikke mindst dejligt at have hende tilbage igen!
I mellemtiden har Tayo bl.a. været Projekteder af Tempact Kronjylland i Randers Kommune, AC-Fuldmægtig i Århus Amt med ansvar for de europæiske netværksrelationer og projektaktiviteter, AC udviklingskonsulent i Region Midtjylland hvor der blev arbejdet med og rådgivet om større EU-projekter, samt Forskningskoordinator på Århus Universitet indenfor fødevareforskning og fundraising målrettet EU.
Tayo er særdeles kompetent indenfor aller former for EU-projekter og vil således styrke Up Front Europe’s arbejde indenfor dette område målrettet danske kommuner, uddannelsesinstitutioner m.fl.

Derudover samarbejdes der tæt med Jens Hanberg, Civiløkonom og Dir. i UpFrontNet.
Dette samarbejde strækker sig helt tilbage til Up Front Europe’s start i 1990, hvilket videns- og erfaringsmæssigt er en stor styrke!
Jens har i de første mange år lavet rigtig mange ansøgninger med stor succes, men har siden UpFrontNet’s start i 2002 primært beskæftiget sig med drift og udvikling af sitet.

Læs mere her: Up Front Net

I forbindelse med UpFrontNet samarbejdes der tillige med Ole Holst, Formidlingscenteret.

2 Comments

 1. Posted 31/07/2014 at 13:29 | Permalink

  Hej Upfront

  Jeg vil enormt gerne kontaktes af jer.

  Ring venligst 26683050.

  De Bedste Hilsener

  Kim Biehl Jensen

 2. GERT NELAUSEN
  Posted 18/04/2013 at 14:35 | Permalink

  18.april 2013:
  UNDERTEGNEDE,GERT NELAUSEN,ER AKTIV BEBOER PÅ PLEJEHJEMMET “KLARAHUS”
  NØRREBRO,KØBENHAVN,DANMARK.GENNEM 2 ÅR HAR JEG SOM BEBOER SKREVET KRITISK OM DET LUKKEDE KOMMUNALE SYSTEM,DER BASERES PÅ “NEW OPEN PUBLIC MANAGEMENT”-DVS. BORGER/BEBOER HAR IKKE RET TIL NOGEN INFORMATION OM DRIFTENAF PLEJEHJEMMET.ET FORSØG PÅ AT FÅ INDFLYDELSE VAR VIA BEBOERDEMOKRATI,MEN DET BLEV UDEN VIDERE NEDLAGT AF CENTERLED EREN.DER ER ET VOLDSOMT UNDERSKUD AF DEMOKRATI PÅ KKS KOMMUNALE PLEJEHJEM I PRAKSIS.PÅ PAPIRET SER ALT UD TIL AT VÆRE FINT.
  KAN MAN SØGE MIDLER TIL: 1.GENINDFØRELSE AF BEBOERDEMOKRATI PÅ KOMMUNALE PLEJEHJEM ? 2.UNDERSØGELSE OG INDFØRELSE AF IT/EDB/MEN LOG IND BÅDE MASKINELT OG FOR INDLÆRING AF DE BEBOERE DER KAN OG VIL ? 3.SYSTEMATISK INDFØRELSE AF UNALE INSTITUTIONER.4.INDFØRELSE AF “NEW OPEN PUBLIC MANAGEMENT ” PÅ KOMMUNALE PLEJEHJEM ?

Skriv en kommentar

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>