SAMARBEJDSPARTNERE

Vi samarbejder med en række eksterne konsulenter, der alle er en del af det omfattende netværk vi er en del af og som er opbygget gennem mange år. Vi er derfor i stand til at stille “det stærkeste hold” uanset hvilken opgave der er tale om!

Derudover samarbejdes der tæt med Jens Hanberg, Civiløkonom og Direktør i UpFrontNet.
Dette samarbejde strækker sig helt tilbage til Up Front Europe’s start i 1990, hvilket videns- og erfaringsmæssigt er en stor styrke!
Jens har i de første mange år lavet rigtig mange ansøgninger med stor succes, men har siden UpFrontNet’s start i 2002 primært beskæftiget sig med drift og udvikling af sitet.

Læs mere her: Up Front Net

I forbindelse med UpFrontNet samarbejdes der tillige med Ole Holst, Formidlingscenteret.

 

Samarbejde på og omkring Grønland

Lotte Brøns Symes

Mere end 20 års erfaring fra Folketinget som konsulent, fra Selvstyre virksomhed og fra Grønlands Landsstyre/Grønlands Selvstyre. Desuden erfaring i projektarbejde med særligt fokus på Grønland, Nordatlanten/Arktis og rigsfællesskabet. Solidt netværk i såvel Danmark som i Grønland og Nordatlanten inden for erhvervsliv, kultur og politik.

 

Skriv en kommentar

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*