NETVÆRK OG LOBBYARBEJDE

Et projekts realisering er både afhængig af tilstedeværelsen af en god idé, information om projektet og påvirkning af beslutningstagerne, – og sidst men ikke mindst en kreds af gode tunge samarbejdspartnere. Netværkssamarbejde er af afgørende betydning for dit projekts mulighed for at opnå succes.
Up Front Europe er i besiddelse af et omfattende netværk – entrerer du med Up Front Europe bliver vores netværk også dit !

En redelig og systematisk oplysning om projektet til de bevilgende myndigheder vil tillige være afgørende for ansøgningens muligheder for at komme igennem.Up Front Europe kan bære din idé gennem alle projektets faser. Eller tage sig af de enkelte faser, hvis du foretrækker det. Lad os foretage en uforpligtende vurdering af dit projekt. Kontakt os og få mere at vide om, hvad du kan bruge os til, – eller bliv medlem af netværket UpFrontNet på www.upfrontnet.dk

2 Comments

 1. Lars Breum
  Posted 04/04/2019 at 15:02 | Permalink

  Ring 42754897

 2. Henrik Kørner
  Posted 05/04/2014 at 19:09 | Permalink

  Hej Lotte

  Jeg har fået dit navn af Anne Bruun Gunnestrup, Odder Kommune
  Jeg er fodboldformand i BMI, dvs Beder Malling Idrætsforening.

  Vi er netop nu i gang med et projekt, hvor vi senere på året skal i gang med at anlægge en kunstgræsbane i Egelund (idrætsanlægget i Beder Malling).

  I din forbindelse har vi brug for at samle mellem 1-1½ million kr ind.

  Kunne du forestille dig, at være os behjælpelig med at søge fonde m.m., så vi kan nå vores mål?

  Ser frem til at høre fra dig.

  På forhånd mange tak.

  De bedste hilsner
  Henrik Kørner
  Tlf. 2484 6649

Skriv en kommentar

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*