Store Netværksdag d. 20.-21. marts 2013

UpFrontNet afholder sædvanen tro sin Store Netværksdag på Brogården Kursuscenter d. 20.-21. marts 2013.
Kryds allerede nu datoen det – det blir’ spændende og udbytterigt!

Vi vil i år prøve at sætte fokus på de nyeste trends og tendenser indenfor fundraising:
Nye former for filantropi, nye former for fundraising, sociale opfindelser, socialt entrepreneurskab m.m. Velfærdssamfundet skriger på nye innovative løsninger, så benyt chancen for at komme hjem med en ny social opfindelse!

Forventningerne til de private fondes bidrag til velfærdsstatens udvikling er fra politisk hold større end tidligere, der drøftes omlægning af fondslovgivningen i korridorerne og fondene ønsker selv at være mere dagsordenssættende. Hvad betyder det for vores måde at fundraise på?

Samtidig oplever vi en siddende regering, der strammer grebet om de offentlige puljer og i stigende grad centraliserer udmøntningen af midlerne gennem ansættelse af horder af opsøgende konsulentkorps der skal rådgive kommuner og andre aktører om den ”rigtige” måde at gøre tingene på… det gir’ færre frie midler og større centralstyring og målrettethed i udbuddene.

EU’s budget er snart løbet tør for midler og vi har de sidste ansøgningsrunder her i foråret 2013. Vi giver en update på budget 2014-2020 og forventningerne til de nye programmer.

Alt det og meget mere vil vi sætte fokus på årets netværkskonference.

Tilmelding via www.upfrontnet.dk

i IAGTTAGELSER

Skriv en kommentar

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*