Aktivt efterår forude

Efter en dejlig sommer er Up Front Europe igen parat til at tage fat på en række spændende arbejdsopgaver, der udover undervisning også omfatter en række spændende fundraising opgaver på konkrete projekter.

Magistrenes Efteruddannelse udbyder to fundraising kurser med undertegnede. To kurser for ledige d. 10-11. september i København og d. 23-24. oktober i Århus og et andet for ansatte med åben tilmelding d. 8-9. oktober. Tre spændende kurser på højt niveau!

Derudover er der godt i vente til foreningslivet i Ringkøbing-Skjern Kommune, da kommunen udbyder en decideret projektlederuddannelse målrettet foreningslivet. De første 3 moduler, som undertegnede har fornøjelsen af at undervise på, omhandler Idemodning, Projekt organisering og Økonomi og Fundraising. Derudover tilbydes foreningerne mulighed for individuel sparring hos undertegnede efter hver af de 3 moduler. Glæder mig til det spændende forløb!

De konkrete fundraising opgaver der står lige for omhandler bl.a. modernisering og udvidelse af Godthåbhallen i Nuuk, om- og tilbygning til Jetsmark Idrætscenter, om- og tilbygning samt udsmykning af Bramdrup Kirke, Aalborg Zoo der vil bygge 1/3 del af parken om til Grønlandsk område, Fælleshus i Landsbyklynge Å-dalen, Etablering af et nyt fælleshus “Folkestedet” ved Dalum Idrætscenter.

Vi glæder os således til at komme igang her i efteråret og ønsker alle et godt og arbejdsomt efterår!

i IAGTTAGELSER

Skriv en kommentar

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*