Efter et efterår i gråt i gråt, drømmer vi i Up Front Europe om en hvid, frostklar og solrig Jul, som i de gode gamle dage!

Vi sender vore tanker til Grønland og de gode kunder og relationer vi har fået deroppe gennem de senere år. Der har de sne har de! OG jeg længes derop!

Sidste store arbejdsopgave her før jul, var en stor ansøgning til Den A.P. Møllerske Støttefond om tilskud til anlæg af en ny FGU skole på Godsbanearealet i Aarhus. Det bliver spændende at se hvad de mener i fonden.

Uagtet Corona, har 2020 været et travlt og spændende arbejdsår med masser af store, gode og udfordrende arbejdsopgaver. Lige sådan som vi kan lide det!

Jeg har eks. været tilknyttet som een af de hovedansvarlige for en stor Projektlederuddannelse for foreningslivet i Ringkøbing-Skjern Kommune. Et super spændende forløb med masser af undervisning, workshops m.m.

Der er også undervist for Seminarer.dk og for DM Uddannelse og i 2021 vender vi tilbage til KommuneKonsulenten som underviser i fundraising.

Vi ser frem til at 2021 bliver lidt sjovere og vi igen får lov til at afholde fysiske møder m.v.

Tak for godt samarbejde i 2021 – vi ses i det nye!!

Glædelig Jul og godt Nytår!!

Lotte

i IAGTTAGELSER

Skriv en kommentar

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*