Flere spændende kunder

Det skønne aktive efterår 2019 fortsætter med flere nye spændende kunder.

Der er bl.a. indgået en længerevarende aftale om bistand til Professionshøjskolen Absalon’s Forsknings- og Udviklingsafdeling der bistår forskerne med at optimere deres ansøgninger om ekstern finansiering.

På det grønne område arbejdes der på en række ansøgninger omkring 100%’s elektrificering af en færge samt etablering af et demonstrationsanlæg og efterfølgende virksomhedsetablering i Afrika der skal producere solcelle baserede vandpumper til landområderne i 3. verdens lande. Begge projekter er meget perspektivrige.

På undervisningssiden er der som noget nyt udbudt to 1-dags kurser i fundraising med undertegnede i regi af www.seminarer.dk. Jeg har tidligere undervist en masse for dem og er glad for at vi har fået genstartet samarbejdet. De to kurser finder sted d. 29. og 30. januar 2020.

Også på Grønland er der gang i de spændende projekter. Udover Godthåbhallen som der fortsat arbejdes med, kan vi glæde os til godt nyt samarbejde med Departementet for Sundhed og Departementet for Sociale Anliggender og Justitsområdet vedr. etablering af et nyt Forebyggelseshus. Grønlands Radio og TV (KNR) ønsker at søge tilskud til digitalisering af deres arkiv m.h.p. at bevare en vigtig kulturarv, så her er vi også dybt involverede i ansøgningsarbejdet.

Skønt at kunne bistå alle disse enthusiastiske ildsjæle med at realisere deres gode projekter!

i IAGTTAGELSER

Skriv en kommentar

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*