FUNDRAISING KURSER

Det er i dag vanskeligt at finde medarbejdere med tilstrækkelig kendskab til og praktisk erfaring med søgning af ekstern med-finansiering af projekter. Up Front Europe tilbyder interesserede undervisning i fundraising på et højt kvalificeret og internationalt niveau.
Vi formidler gennem såvel kurser som foredrag og workshops vores know-how og do-how på fundraising-området, tilrettelagt efter forskellige målgruppers behov – eksempelvis skræddersys 2, 3, 4 eller 6 dages kurser til kommunerne. Varde Kommune har satset stort og eksempelvis fået uddannet ikke mindre end 60 medarbejdere af Up Front Europe.

Herudover udbydes en egentlig længerevarende fundraising uddannelse med afsluttende eksamination.

Se hvad Mette Jensen, Direktør i Hørsholm Kommune, tidl. Halsnæs Kommune skrev:Kursister foråret 2013
Hvis I går og overvejer en fundraiser uddannelsen, kan jeg varmt anbefale Lotte og Up Front Europe. Lotte er et dejligt og ordentligt menneske, med et godt humør, høj faglighed, stor viden og engagement. Jeg har selv taget fundraiser uddannelsen hos Lotte, og havde sidste år 3 direktionskonsulenter afsted. Vi har alle oplevelsen af virkelig at kunne bruge vores uddannelse til noget i hverdagen. Jeg ville ikke betænke mig et sekund, hvis jeg skulle uddanne flere lige nu – så kom de afsted til Lotte.”

Udpluk af kursist evalueringer:Kursister-forar-2012
“Jeg syntes at det faglige niveau var rigtig godt. Jeg syntes jeg har fået en meget bedre forståelse for hvordan søgeprocessen kan falde ud til ens egen fordel.”

“Lotte var rigtig god som underviser. Hun havde en meget stor viden inden for feltet, der var ikke tvivl om at hun er inde i reglerne. Lotte kom med Det gode fundraisinghjul. Det er der ingen tvivl om at der vil blive brug for i fremtiden når der skal ud og søges stort.”

“Jeg synes, Kursister-foraret-2013det var et rigtig godt og top professionelt kursus. Lotte Jensen var nærværende, og var god til at inddrage og bygge videre på vores input og erfaringer. Jeg synes jeg fik en hel del viden med hjem, som jeg glæder mig til et arbejde videre med, har ikke haft tid endnu. Niveauet var lige tilpas. Og hun har da ret i at vi ikke bare skal klynke over at drift ikke støttes, men må arbejde ud fra de præmisser der nu engang er, og se mulighederne i dem.”