DANSK MAGISTERFORENING UDDANNELSE: FUNDRAISING KURSUS

Foråret 2021 for ledige magistre.

Fundraising: Aldrig har der været afsat så mange økonomiske ressourcer til udviklings- og omstillingsarbejde på såvel nationalt som internationalt plan. Tendensen er klar: organisationers ordinære driftsgrundlag må suppleres med forskellige former for ekstern finansiering. Det kan imidlertid være svært at overskue “tilskudsjunglen”, ligesom mange organisationer heller ikke strategisk er gearet til den nødvendige opmærksomhed på feltet.

Indhold og udbytte: På kurset får du en praktisk indføring i fundraisingens begreber, metoder og teknikker.

På kurset arbejdes med:

 • screening af projektideer og aktuelle trends
 • gode værktøjer til idé- og konceptudvikling
 • en række konkrete fundraising-redskaber
 • hvilke typer projekter donorerne efterspørger
 • om sponsorering og partnerskaber
 • EUs støttestrukturer
 • opstilling af budget og finansieringsplaner
 • de mange støtteordninger der findes samt adgang til databaser, infopoints m.v. inden for området.

Målgruppe: Kurset henvender sig til alle, som arbejder med fundraisingopgaver i Danmark eller EU, eller som skal i gang med det.

Form: Formen er en vekslen mellem oplæg, eksempler og cases. Alle deltagere har på forhånd mulighed for at indsende en kort beskrivelse af én eller flere projektidéer, som man måtte have.

Pris: ?

Underviser: Lotte Jensen, indehaver af projektudviklings- og fundraising-firmaet Up Front Europe og medejer af Up Front Net – et virtuelt netværk for projektinteresserede og fundraisere.

One Comment

 1. Sine Lomholt Thomsen
  Posted 08/01/2021 at 14:34 | Permalink

  Kære Lotte
  Jeg sad netop og søgte på kurser i fundraising, da jeg kan se at det er en stadig mere efterspurgt kompetence i de miljøer jeg søger job i.
  Har kurset her nogle faste datoer man skal deltage? Og hvad hvis jeg skal fundraise til projekter på vegne af mine (forhåbentlig) kommende kolleger i Region Hovedstaden – kan jeg så godt deltage?

Skriv en kommentar

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*