Stort tillykke til 2 nye fundraisere der fløj fra reden i dag fredag d. 20-11-2020.

Camilla Danrich fra foreningen “En hjælpende hånd – til fordel for ældre”. Camilla’s hjerte brænder for at hjælpe ensomme, udsatte ældre med udgangspunkt i hendes erfaringer fra arbejdet i ældresektoren. Jeg er utrolig glad for at have bidraget til at hjælpe hende videre i arbejdet!

Simon Nielsen fra Kompetencehuset i Aarhus der allerede efter de to første seminarer formåede at rejse 175.000,- kr. til sit Inkubator projekt for unge. Simon (med guldbukserne) vil ganske givet få rejst mange flere midler i sit fremtidige virke!!

i IAGTTAGELSER |Skriv en kommentar

Ny Fundraising Uddannelse

Er glad for et kunne annoncere endnu en nyskabelse, nemlig at den velafprøvede fagligt stærke Fundraising Uddannelse hos undertegnede nu udbydes i samarbejde med www.seminarer.dk

Det er dejligt ikke længere at skulle bøvle med tilmeldinger, afmeldinger, booking af konferencecentre, eksterne oplægsholdere m.m. samtidig med at man også skal undervise.

Bliv “Eksamineret Fundraiser” hos undertegnede her i foråret. Læs mere her og tilmeld dig: Læs mere her

i IAGTTAGELSER |1 Response

Direktørskifte i UFN

Jens Hanberg Sørensen som har været ansat i Up Front Europe i perioden fra 1990 til 2000, og fra år 2000 været Direktør for www.upfrontnet.dk er pr. 1-10-2020 fratrådt tjenesten.

Det har været 30 spændende år, hvor vi i fællesskab har været pionerer indenfor udvikling af fundraising som begreb i Danmark. Vi var også de første til at få etableret en digital fondsdatabase, idet vi overtog den cd-rom baserede Database over støtteordninger på Teknologisk Institut. Ja, der er i sandhed løbet meget vand i åen i løbet af 30 år. Tak for alt Jens og god vind på din videre færd!

Velkommen også til den nye mand på posten som direktør for www.upfrontnet.dk Torben Märcher. Torben er “ung” (55) og fremadstormende, mangeårig skoleleder og nyvalgt formand for DGI Østjylland. Jeg glæder mig til samarbejdet!!!

i IAGTTAGELSER |Skriv en kommentar

Ny samarbejdspartner

I forbindelse med vore mange fundraising aktiviteter på Grønland har vi indledt samarbejde med Lotte Symes, Greenland Advice.

Lotte har gennem mange år været ansat på Christiansborg med særlig opgavevaretagelse for de grønlandske medlemmer af Folketinget.

Læs mere om hende og firmaet her: https://www.greenlandadvice.com/

 

i IAGTTAGELSER |Skriv en kommentar

Flere spændende kunder

Det skønne aktive efterår 2019 fortsætter med flere nye spændende kunder.

Der er bl.a. indgået en længerevarende aftale om bistand til Professionshøjskolen Absalon’s Forsknings- og Udviklingsafdeling der bistår forskerne med at optimere deres ansøgninger om ekstern finansiering.

På det grønne område arbejdes der på en række ansøgninger omkring 100%’s elektrificering af en færge samt etablering af et demonstrationsanlæg og efterfølgende virksomhedsetablering i Afrika der skal producere solcelle baserede vandpumper til landområderne i 3. verdens lande. Begge projekter er meget perspektivrige.

På undervisningssiden er der som noget nyt udbudt to 1-dags kurser i fundraising med undertegnede i regi af www.seminarer.dk. Jeg har tidligere undervist en masse for dem og er glad for at vi har fået genstartet samarbejdet. De to kurser finder sted d. 29. og 30. januar 2020.

Også på Grønland er der gang i de spændende projekter. Udover Godthåbhallen som der fortsat arbejdes med, kan vi glæde os til godt nyt samarbejde med Departementet for Sundhed og Departementet for Sociale Anliggender og Justitsområdet vedr. etablering af et nyt Forebyggelseshus. Grønlands Radio og TV (KNR) ønsker at søge tilskud til digitalisering af deres arkiv m.h.p. at bevare en vigtig kulturarv, så her er vi også dybt involverede i ansøgningsarbejdet.

Skønt at kunne bistå alle disse enthusiastiske ildsjæle med at realisere deres gode projekter!

i IAGTTAGELSER |Skriv en kommentar

Kursistudtalelser Dansk Magisterforening

Jeg har haft rigtig meget undervisning for Dansk Magisterforening i dette efterår, såvel for ansatte som jobsøgende medlemmer.

Det er derfor en fornøjelse at modtage evalueringen fra kursisterne, der giver disse flotte kommentarer:

1. Fint kursus med en meget erfaren person, der tydeligvis havde dyb viden om sit emne. Og som også forsøgte at kæde deltagernes projekter/fag sammen med relevante fonde vi gennemgik. Så alt i alt fik jeg det indblik jeg havde brug for.
Tak.

2. Godt og lærerigt kursus med en meget kompetent underviser

3. Meget erfaren fundraiser, der delte villigt ud af disse, både elektronisk og mundtligt:-)

4. Lotte Jensen har været en rigtigt dygtigt og morsom formidler af et emmet, som kunne være blevet meget tørt. Jeg har fået nogen brugbare og konkrete værktøjer til, hvordan jeg kan gribe fundraising an i praksis og viden om danske fonde. Også
en god portion mod til at give mig i kast med det i praksis. Så behold endelige Lotte, som eksperten inden for dette emme 🙂

5. Fantastisk kursus. Alle pengene værd. Lotte er fantastisk underviser!

6. Meget lærerigt og udbytterigt. Håber det holder ved, når det skal bruges i praksis

i IAGTTAGELSER |Skriv en kommentar

Aktivt efterår forude

Efter en dejlig sommer er Up Front Europe igen parat til at tage fat på en række spændende arbejdsopgaver, der udover undervisning også omfatter en række spændende fundraising opgaver på konkrete projekter.

Magistrenes Efteruddannelse udbyder to fundraising kurser med undertegnede. To kurser for ledige d. 10-11. september i København og d. 23-24. oktober i Århus og et andet for ansatte med åben tilmelding d. 8-9. oktober. Tre spændende kurser på højt niveau!

Derudover er der godt i vente til foreningslivet i Ringkøbing-Skjern Kommune, da kommunen udbyder en decideret projektlederuddannelse målrettet foreningslivet. De første 3 moduler, som undertegnede har fornøjelsen af at undervise på, omhandler Idemodning, Projekt organisering og Økonomi og Fundraising. Derudover tilbydes foreningerne mulighed for individuel sparring hos undertegnede efter hver af de 3 moduler. Glæder mig til det spændende forløb!

De konkrete fundraising opgaver der står lige for omhandler bl.a. modernisering og udvidelse af Godthåbhallen i Nuuk, om- og tilbygning til Jetsmark Idrætscenter, om- og tilbygning samt udsmykning af Bramdrup Kirke, Aalborg Zoo der vil bygge 1/3 del af parken om til Grønlandsk område, Fælleshus i Landsbyklynge Å-dalen, Etablering af et nyt fælleshus “Folkestedet” ved Dalum Idrætscenter.

Vi glæder os således til at komme igang her i efteråret og ønsker alle et godt og arbejdsomt efterår!

i IAGTTAGELSER |Skriv en kommentar

Glædelig Jul og godt Nytår

Ønsker alle kunder og samarbejdspartnere en glædelig Jul og et aktivt og lykkebringende Nytår!

I Up Front Europe har vi haft travlt med masser af spændende fundraising, projektudvikling og undervisning i forskellige regier, såsom: Jobbanken, Magistrenes Efteruddannelse, UC Nord, Grønlands Universitet, Aarhus Produktionsskole, Bønnerup Havn, Jetsmark Fritidscenter, Godthåb Hallen, Aalborg Zoo, Sulisartut Højskoliat og GRUBB (Gypsy Roma Urban Balkan Beats).

Vi glæder os til nye udfordringer i 2019!

i IAGTTAGELSER |Skriv en kommentar

Fundraising Grønlands Universitet

Så går turen atter til Grønland for at undervise i fundraising. Altid en fornøjelse!

Denne gang er der tale om et længerevarende 5-dags kursus fordelt over 2 mødegange i regi af Grønlands Universitet Ilisimatusarfik.
Læs mere her og tilmeld dig via Universitetets hjemmeside: Grønlands Universitet

i IAGTTAGELSER |Skriv en kommentar
i IAGTTAGELSER |Skriv en kommentar